EB Badminton

Ungdomshold – træner onsdag og fredag

Hold 1 Nybegyndere  ca. 6-9 år.
Holdet vil gennem lege blive introduceret for badminton, og vil herunder lære at spille bolden over nettet, og returnere den igen.
Trænere Susanne Mejer, Charlotte Paulmann, Anne Louise Wang-Holm og
Mathilde Sangild Jensen
Hold 2 Nybegyndere og let øvede ca. 10-13 år.
Holdet er for spillere, som har spillet badminton tidligere, og som let kan spille bolden over nettet, og returnere den igen. Deltagerne vil på dette hold få videreudviklet slagteknikker samt spilforståelse med henblik på at spille bolden, så modstanderen ikke kan returnere den.
Trænere Cecilie Pedersen, Lærke Mejer og Frida Marie Grundtvig Jensen
Hold 3 Øvede ca. 14-18 år.
Holdet er for øvede spillere, som har spillet badminton flere år, og som nu skal have forbedret diverse slagteknikker samt spilforståelse m.v.
Trænere Thomas Sørensen og Peder Mejer

Seniorhold (+ 18 år) – træner onsdag

Voksenhold 18 +
Holdet henvender sig til let øvede og øvede spillere. Der spilles fortrinsvist double med skiftende med- og modspillere. Spillerne tilbydes deltagelse i relevante stævner og turneringer. Desuden tilbydes træning med instruktør min. 4 gange i sæsonen.
Hold 4 ca. 17-28 år.
Er du mellem 17 og 28 år, og vil du gerne spille badminton med jævnaldrene, så har vi et hold lige til dig. Dette hold er et tilbud til dig, der gerne vil have opvarmning, forskellige småspil og kampe. Vi ligger stor vægt på at have det sjovt, og du kan være med både som nybegynder og øvede.
Trænere Lærke Mejer og Cecilie Pedersen

Lejebaner

Der er selvfølgelig også mulighed for lejebaner.
Hjælp til makkere tilbydes.