EB Badminton

Velkommen til EB Badminton – vi har plads til alle.

Vi byder indenfor i Engesvanghallen til en masse badminton. 
I den kommende sæson er det muligt at spille både ungdoms- og seniorbadminton samt benytte tilbuddet om at leje en bane. Læs mere om de forskellige tilbud nedenfor.
Er der spørgsmål, så er I altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, find bestyrelsen HER.
 
Vi håber, at se jer i hallen i den kommende sæson.
 
Venlig hilsen
Badmintonbestyrelsen

Ungdomshold – træning onsdag og fredag

Hold 1 Nybegyndere  ca. 6-8 år.
Holdet er primært for nybegyndere i aldersklassen ca. 6 – 8 år eller 0. og 1. klasse.
Holdet vil gennem lege blive introduceret for badminton og vil herunder lære at spille bolden over nettet og returnere den igen.
Udover holdtræningen onsdag er der tilbud om fællestræning om fredagen kl. 15-18 hele sæsonen igennem, hvilket er inkluderet i kontingentet.
Det anbefales, at de yngste spillere til træning anvender en børneketcher (lidt kortere i skaftet end en voksenketcher). Klubben råder over et antal børneketchere, som kan lånes til træning så længe lager haves.
Hvis det viser sig, at spilleren er fejlplaceret på holdet, vil det i løbet af sæsonen være muligt at blive flyttet op på holdet med let øvede. Det er trænerens afgørelse.
Spillerne på holdet vil mod egenbetaling af deltagergebyr blive tilbudt deltagelse i relevante Træfstævner, Natminton og Klubmesterskab.
Trænere  Majbrit Sangild, Kaya Thomsen og Nicolai Paulmann

 

Hold 2 Nybegyndere og let øvede ca. 8-12 år.
Holdet er primært for spillere i aldersklassen 8 – 12 år eller 2. – 5. klasse, som har spillet badminton tidligere, og som kan spille bolden over nettet og returnere den igen.
Deltagerne vil på holdet få videreudviklet slagteknikker samt spilforståelse med henblik på at spille bolden så modstanderen ikke kan returnere den.
Udover holdtræningen onsdag er der tilbud om fællestræning om fredagen kl. 15-18 hele sæsonen igennem, hvilket er inkluderet i kontingentet.
Hvis det viser sig, at spilleren er fejlplaceret på holdet vil det i løbet af sæsonen være muligt at blive flyttet op på holdet med øvede – eller ned på holdet med begyndere. Dette er trænerens afgørelse.
Der vil blive tilbudt deltagelse i relevante stævner, fx Træfstævner, Natminton og Klubmesterskab, mod egenbetaling af deltagergebyr.
Trænere Thomas Sørensen og Mikkel Sørensen

 

Hold 3 Øvede ca. 12-18 år.
Holdet er primært for øvede spillere i aldersklassen ca. 12 – 18 år eller fra 6. klasse, som har spillet badminton flere år, og som nu skal have forbedret diverse slagteknikker samt spilforståelse m.v.
Udover holdtræningen onsdag er der tilbud om fællestræning om fredagen kl. 15-18 hele sæsonen igennem, hvilket er inkluderet i kontingentet.
Hvis det viser sig, at spilleren er fejlplaceret på holdet, vil det i løbet af sæsonen være muligt at blive flyttet ned på holdet med lidt øvede spillere.
Spillere på holdet vil blive tilbudt deltagelse i diverse relevante Træfstævner, turneringer, Natminton og Klubmesterskab med egenbetaling af deltagergebyr.
Trænere Rasmus Sørensen og Simon Mejer

Seniorhold (+ 18 år) – træning onsdag

Voksenhold 18 +
Holdet henvender sig til let øvede og øvede spillere. Der spilles fortrinsvist double med skiftende med- og modspillere. Spillerne tilbydes deltagelse i relevante stævner og turneringer. 

Lejebaner

Der er selvfølgelig også mulighed for lejebaner.
Hjælp til makkere tilbydes.