tom tallerken

Fællesspisning for dem, der normalt spiser alene

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 05/10/2022
18:00

Lokation
Engesvang Sognehus

Kategori


For de, der normalt spiser aftensmad alene, bliver der nu, onsdag 5. oktober kl. 18, mulighed for at spise sammen med andre. Det fortæller Lene Mousten Nielsen fra Engesvang Menighedsråd, der står bag initiativet.

– Der er glimrende fællesspisninger i kulturhuset her i Engesvang, men der kommer man mest som par, og derfor kan det være lidt akavet at komme alene. Derfor har vi tænkt, at der burde være fællesspisninger for dem, der kommer alene, siger Lene Mousten.

Hun fortæller, der ikke er planlagt noget program ud over, at et par frivillige har lavet maden, og så spiser man sammen. Og så er forventningen, at snakken nok vil gå hen over bordene.

– Der ligger ikke det i det, at vi synes, det er synd for dem, der bor alene. For mange er det et bevidst valg. Men en gang i mellem kan det jo være godt at spise et almindeligt aftensmåltid sammen med andre og snakke om stort og småt hen over kartoflerne, siger Lene Mousten og fortsætter:

– Det er lidt af en prøveballon. Nu laver vi maden og dækker bordet. Er der så nogen, der synes det bør gentages, så håber vi, at deltagerne selv laver det praktiske næste gang. Vi lægger gerne lokal og køkken til.

Det koster 50 kr. at spise med 5. oktober, og man skal tilmelde sig senest 28. september til Lene Mousten Nielsen, 2947 1925 /mousten@mail.dk