Gymnastik – Holdomtale

Mor/far/barn gymnastik – (Mandag 17.00-18.00)
For 2 – 4 år
Vores mål er at udfordre og stimulere børnenes sanser og motorik – og skabe rum for lidt kvalitetstid, forælder og barn imellem. Derfor skal vi bevæge os til musik, bruge rim, remser, sange og fagter og give den gas på redskaberne. Vi arbejder med grundmotoriske elementer, som efter års træning udvikles til ”rigtige” spring som håndstand, vejrmøller og salto. Vi glæder os til at se en masse friske børn og deres aktive forældre.
Instruktører: Julie Cherono Henriksen
Kontaktperson: Heidi Bonnet

Tumlinger – (Mandag 16.00-17.00)
For 4 – 5 år
En fortsættelse og udbygning af den grundmotoriske træning fra mor/far/barn. Sjov, leg og bevægelse, og vi begynder indøvning af diverse spring.
Instruktører: Lotte Brink & Sisse Elkjær
Kontaktperson: Mette Holm Sørensen
Hjælpetræner: Mette, Kasper, Kaya, Nanna, Alma, Mathilde

Spring 1 – (Mandag 16.30-17.30)
For 0. og 1. klasse.
Springholdet for både piger og drenge, der har lyst til at få sved på panden og lære seje spring. Nu er det tid til at stifte bekendtskab med ”rigtig” gymnastik. Vi sætter gang i rytmerne med musiklege og opvarmning til musik, hvorefter vi udforsker gymnastikredskaberne og ser hvad de kan bruges til. De fleste børn vil i løbet af sæsonen lære at stå på hænder og lave vejrmøller.
Instruktør: Rune Mogensen, John Jensen og Emilie Eggertsen
Kontaktperson: John Jensen
Hjælpetrænere: Sebastian og Gustav

Spring 2 – (Mandag 15.30-16.45)
For 2. klasse til 4. klasse
Springholdet for piger og drenge, hvor vi arbejder videre med de grundelementer, der er lært på de foregående hold. Efterhånden er det nødvendig at arbejde med styrke, balance og smidighed for at udføre springene. Vi skal både lave rytmisk gymnastik, lære at tælle takter og springe på både team-track og trampolin. Der vil være specielt fokus på håndstand, vejrmøller, kraftspring, flikflak og salto.
(Træningen starter i hallen og afslutter på scenen)
Instruktører: Kathrine Eggertse, John Jensen og Niels Erik Dürr
Kontaktperson: Kathrine Eggertsen

Spring 3 – (Mandag 17.00-18.45)
For 5. klasse og op
Det store springhold skal udfordres med at dygtiggøre sig. Det er stadig en videreudvikling fra de forrige hold. Men der bliver arbejdet med styrke, rytme og spring på AirTrack og trampolin. Derudover tager vi til Ikast og springer i springgrav 4 gange i løbet af sæsonen.
Instruktører: Mark Mejer, Niels Erik Dürr og Kathrine Eggertsen
Kontaktperson: Kathrine Eggertsen
Hjælpetræner: Rune, Lasse, Maja og Olga

Danse holdet – (Torsdag 15.30-16.30)
For 1. til 5. klasse
Danseholdet er for alle i 1-5. klasse, der har lyst til at bevæge sig til musik. Vi kommer til at prøve en masse forskellige danse af, der vil være sjove danselege, og vi skal udvikle os gennem bevægelse. Du behøver ikke have danset før, bare du har lyst til at give den gas. Det vigtigste er, at vi skal have det sjovt!
Min. 8 deltagere for at holdet oprettes
Instruktør: Emilie Eggertsen & Emma Sjøgren-Ditlev
Kontaktperson: John Jensen

Motions Herrer – (Tirsdag 19.00-20.00)
Alle aldre.
Vi varmer alle muskelgrupper op, for derefter at spille noget bold fx basketball eller volleyball. En ting er helt sikkert lattermusklerne bliver rørt.
Instruktør: Anne Berthel og Henry Hansen