Gymnastik – Holdomtale

Mor/far/barn gymnastik – (Mandag 17.00-18.00)
For 2 – 4 år
Vores mål er at udfordre og stimulere børnenes sanser og motorik – og skabe rum for lidt kvalitetstid, forælder og barn imellem. Derfor skal vi bevæge os til musik, bruge rim, remser, sange og fagter og give den gas på redskaberne. Vi arbejder med grundmotoriske elementer, som efter års træning udvikles til ”rigtige” spring som håndstand, vejrmøller og salto. Vi glæder os til at se en masse friske børn og deres aktive forældre.
Instruktører: Lotte Brink
Kontaktperson: Nynne Würtz

Tumlinger – (Mandag 16.00-17.00)
For 4 – 5 år
En fortsættelse og udbygning af den grundmotoriske træning fra mor/far/barn. Sjov, leg og bevægelse, og vi begynder indøvning af diverse spring.
Instruktører: Julie Cherono Henriksen og Kasper Kristensen
Kontaktperson: Mette Sørensen
Hjælpetræner: Isabel Fiedler, Mette Silberbauer, Alma, Nanna og Kasper

Spring 1 – (Mandag 16.30-17.30)
For 0. og 1. klasse.
Springholdet for både piger og drenge, der har lyst til at få sved på panden og lære seje spring. Nu er det tid til at stifte bekendtskab med ”rigtig” gymnastik. Vi sætter gang i rytmerne med musiklege og opvarmning til musik, hvorefter vi udforsker gymnastikredskaberne og ser hvad de kan bruges til. De fleste børn vil i løbet af sæsonen lære at stå på hænder og lave vejrmøller.
Instruktør: Rune Mogensen, John Jensen, Emilie Eggertsen og Gustav Mogensen
Kontaktperson: John Jensen
Hjælpetrænere: Sebastian

Spring 2 – (Mandag 15.30-16.45)
For 2. klasse til 4. klasse
Springholdet for piger og drenge, hvor vi arbejder videre med de grundelementer, der er lært på de foregående hold. Efterhånden er det nødvendig at arbejde med styrke, balance og smidighed for at udføre springene. Vi skal både lave rytmisk gymnastik, lære at tælle takter og springe på både team-track og trampolin. Der vil være specielt fokus på håndstand, vejrmøller, kraftspring, flikflak og salto.
(Træningen starter i hallen og afslutter på scenen)
Instruktører: Kathrine Eggertsen, John Jensen, Gustav Mogensen og Emilie Eggertsen
Kontaktperson: Kathrine Eggertsen
Hjælpetrænere: Sebastian og Maja

Spring 3 – (Mandag 17.00-18.45)
For 5. klasse og op
Det store springhold skal udfordres med at dygtiggøre sig. Det er stadig en videreudvikling fra de forrige hold. Men der bliver arbejdet med styrke, rytme og spring på AirTrack og trampolin. Derudover tager vi til Ikast og springer i springgrav 4 gange i løbet af sæsonen.
Instruktører: Kathrine Eggertsen, Niels Erik Dürr, Rune Mogensen og Lasse Homann
Kontaktperson: Kathrine Eggertsen

Danse holdet – (Onsdag 16.00-17.00)
For 1. til 5. klasse
Igen i år skal vi have et dansehold. Vi vil være seriøse, i bevægelse og samtidig have det sjovt. Vi skal igennem sæsonen lære nogle serier, hvor de seje danser selv skal prøve at lave koreografi. Selvom vi vil træne benhårdt, så vi bliver super seje, så skal der selvfølgelig også være plads til lidt sjov og spas, hvor vi skal have nogle danselege, så det hele ikke bare bliver fuld koncentration, men vi vil skabe følelsen sammen om at det er sjovt at gå til dans.
Min. 8 & max. 20 deltagere på holdet
Instruktør:
Kontaktperson: John Jensen

Motions Herrer – (Tirsdag 19.00-20.00)
Alle aldre.
Vi varmer alle muskelgrupper op, for derefter at spille noget bold fx basketball eller volleyball. En ting er helt sikkert lattermusklerne bliver rørt.
Instruktør: Anne Berthel og Henry Hansen