Gymnastik – Holdomtale

Puslinge – (Mandag 17.00-18.00)
For 2 – 4 år
Puslingeholdet er for de mindste, som har en forælder eller en bedsteforælder med på gulvet. På holdet vil vi gerne udfolde, udfordre og stimulere børnenes sanser og motorik – og skab rum for lidt kvalitetstid mellem barnet og den voksne.
Instruktører: Debbie Winther Lemming

Tumlinge – (Mandag 16.00-17.00)
For 4 – 6 år
Tumlige er for børn, der endnu ikke går i skole. Holdet er en fortsættelse og udbygning af den grundmotoriske træning fra puslingeholdet. Det er sjov, leg og bevægelse, og vi begynder at arbejde med indøvning af spring og koreografi.
Instruktører: Lotte Kammer, Julie Cherono Henriksen og Tina Clausen
Hjælpetræner: Isabel, Kaja, Maria, Luna, Frederik, Mette og Sofie

Dansehold – (Onsdag 16.30-17.30 – “Scenen”)
For 1. – 4. Klasse.
Er du vild med Tik Tok, Just dance, eller dine egne dansetrin, så er dette holdt lige noget for dig. Vi skal have det sjovt og henter inspiration fra bl.a. Tik Tok, Fortnite, Just dance og mange flere. Vi skal arbejde med hele kroppen og vil samle det i en times hyggelig sjov og dans.
Holdet er for både drenge og piger som gerne vil have det sjovt med dans.
Instruktører: Julie Møller

Krudtuglerne – (Mandag 15.30-16.30)
For 0. og 1. klasse.
Krudtuglerne er for børn, der er startet i skole. Holdet for både piger og drenge, der har lyst til at få sved på panden, bevæge sig til musik og lære seje spring. Vi sætter gang i rytmerne med musiklege og opvarmning til musik, hvorefter vi udforsker
gymnastikredskaberne og ser hvad de kan bruges til. De fleste børn vil i løbet af sæsonen lære at stå på hænder og lave vejrmøller.
Instruktør: Kasper Krisenten, Mirjam Kuntz og Julie Cherono Henriksen
Hjælpetrænere: Nanna og Kasper

Turboholdet – (Mandag 16.30-17.30)
For 2. klasse til 4. klasse
Turboholdet er for de lidt ældre piger og drenge. Her arbejder vi videre med de grundelementer, der er lært på de foregående hold. Vi arbejder med styrke, balance og smidighed. Vi skal både lave rytmisk gymnastik, lære at tælle takter og springe på både team- track og trampolin.
Instruktører: Julie Møller, Anna Rasmussen og Mirjam Kuntz,
Hjælpetrænere: Maja og Jessica

Motions Herrer – (Tirsdag 19.00-20.00)
Alle aldre.
Vi varmer alle muskelgrupper op, for derefter at spille noget bold fx basketball eller volleyball. En ting er helt sikkert lattermusklerne bliver rørt.
Instruktør: Anne Berthel