Engesvang Senior Orkester i Dybdalsparken

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 14/11/2018
14:00 - 16:00

Lokation
Dybdalsparken

Kategori


Musikeftermiddag i Plejecenter Dybdalsparken i Engesvang. Det er det lokale Engesvang Senior Orkester, der komme og underholder.
Engesvang Senior Orkester blev startet for omkring 9 år siden. Helt præcis den 9/9 2009. Den gang var orkesteret på 4 medlemmer. Efterhånden er flere kommet til, så orkestret i dag består af 14 musikere. Orkestret består mest af blæsere men der er også harmonika, guitar, bas og klaver med.
Orkestret har efterhånden oparbejdet et bredt repertoire af gode gamle melodier, som alle kender. Det er gamle danske evergreens, folkemelodier fra forskellige steder i verden, samt kendte sange fra gamle dage. Ja selv Fats Domino, Louis Armstrong og The Beatles har fundet vej til orkestrets repertoire.
Vi nærmer os lige så stille jul, så ved koncerten i Dybdalsparken vil orkesteret også give prøver på deres julerepertoire.
Koncerten er arrangeret af Dybdalsprakens Brugerråd. Musikeftermiddagen starter starter kl. 14:00. Irma Skov, der er formand for brugerrådet fortæller, at der i pausen serveres kaffe eller the og herlig hjemmebagt kage for kun 30,- kr.